Spannende seksspeeltjes voor een GEIL seksleven

BDSM seksspeeltjes

Een goede BDSM-sessie kan ongelooflijk bevrijdend zijn voor partners die elkaar volledig vertrouwen en begrip hebben voor veilige woorden en grenzen. Maar als je deze wereld eerst voorzichtig wilt verkennen voordat je de sprong waagt, zijn seksspeeltjes een geweldige manier. In deze blog helpen we je op weg waar te beginnen.

Wat zijn BDSM speeltjes?

BDSM-speeltjes kunnen worden gebruikt als voorspel of penetratiespel. Bondage seksspeeltjes helpen je om machtsuitwisseling te verkennen en seksueel genot te vergroten. Bondage seksspeeltjes worden gebruikt om seksueel genot en opwinding tijdens de seks te vergroten. Seksspeeltjes voor BDSM worden gebruikt door mensen van alle geslachten en seksuele geaardheden.

Enkele van de beste BDSM seksspeeltjes zijn:

– Blinddoeken: Een blinddoek is de eenvoudigste vorm van BDSM accessoires. Het is ideaal voor beginners en kan op allerlei manieren gebruikt worden om het plezier te verhogen.

– Clips/Knevels: Deze speeltjes kunnen worden gebruikt om de drager te knevelen of om de mond open te houden tijdens orale seks. Hoewel de meeste mensen bij dit soort spel aan een ball gag denken, zijn andere soorten knevels ook populair. Knevels kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals siliconen, rubber en stof. Sommige zijn ontworpen voor langdurig gebruik, terwijl andere beter zijn voor kortere sessies.

– Floggers: Dit is een multi-gebruik kinky seksspeeltje dat kan worden gebruikt om je partner zachtjes op te warmen of met intensiteit kan worden gehanteerd. Het kan worden gebruikt op de rug, dijen of billen, en de sensatie kan variëren van een lichte kieteling tot een intense dreun.

Boeien: Het meest elementaire bondage speeltje is een set pols of enkelboeien. Deze zijn er in alle soorten en maten en kunnen worden gebruikt in een veelheid van contexten. Of je nu op zoek bent naar een manier om een traditionele sekssessie op te fleuren of voor de eerste keer bondage wilt uitproberen, boeien zijn geweldig om te beginnen. Onderarm-, been- en tailleboeien zijn geavanceerder en steviger dan pols- en enkelboeien. Als je net begint met bondage, kun je beter beginnen met eenvoudigere boeien. Maar als je klaar bent voor het serieuze werk en je zeker weet dat je iemand hebt gevonden die je kunt vertrouwen, kunnen dit geweldige aanvullingen zijn op je BDSM-collectie.

Hoe kies je de beste BDSM speeltjes?

Wanneer je klaar bent om je aankoop te doen, is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden.

  1. Ten eerste is het belangrijk om een seksspeeltje te kiezen met goede veiligheidsvoorzieningen. Zoek naar speeltjes die veilige sluitingen hebben die niet loskomen tijdens het spelen of gebruik speeltjes die speciaal voor bondage zijn ontworpen.
  2. Ten tweede is het essentieel om te weten hoe je je BDSM speeltjes wilt gebruiken. Ben je geïnteresseerd in impact play? Wil je je handen kunnen gebruiken? Ga je het speeltje op een partner gebruiken? Al deze dingen spelen mee in de keuze.
  3. Prijs – Het is absoluut niet nodig om een fortuin uit te geven aan een kwaliteitsspeeltje, maar je moet ook niet te weinig uitgeven. Als een BDSM bondagespeeltje heel weinig kost, is het waarschijnlijk niet gemaakt van hoogwaardige materialen.
  4. Maat – Als je bondagespeeltjes gebruikt, wil je er zeker van zijn dat het de juiste maat is voor je partner of jezelf.
  5. Intensiteit – Als je een beginner bent in BDSM, wil je misschien beginnen met een speeltje dat een lager intensiteitsniveau heeft. Zo kun je een gevoel krijgen voor wat je lekker vindt zonder meteen je grenzen te moeten verleggen.
  6. Textuur: Kies geen materialen die te ruw zijn, omdat die kunnen schuren of gevoelige huid kunnen beschadigen. Aan de andere kant wil je niet iets dat zo glad is, dat het niet de sensatie geeft die je zoekt.
  7. Materiaal: Het soort materiaal en de constructie van je bondage uitrusting kan een groot effect hebben op je ervaring.
  8. Gebruiksgemak: Niet iedereen wil vastgebonden worden met ingewikkelde knopen.

Hoe bondage speeltjes te gebruiken

Als het om bondage gaat, is communicatie de sleutel. Als je met een partner speelt, zorg er dan voor dat jullie beiden op dezelfde lijn zitten en de grenzen en regels volledig begrijpen. Als je speelt met een partner die nieuw is op het gebied van kinky, kan het nuttig zijn om te beginnen met alleen een blinddoek en boeien. Zo kun je je concentreren op één zintuig (het zicht) en toch genieten van de voordelen van bondagespeeltjes.

Zodra jij en je partner vertrouwen hebben opgebouwd, kun je andere bdsm-accessoires zoals knevels introduceren. Zorg ervoor dat je over elk apparaat praat voordat je het gaat gebruiken. Praat over hoe het zal aanvoelen en bespreek eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Als je voor het eerst met bondage speelt, begin dan met kortere sessies. Je kunt altijd meerdere kortere sessies doen in tegenstelling tot één lange sessie.

Schoonhouden van je sexspeeltjes

Wij geven je een paar tips om je BDSM-speeltjes schoon te houden en daarmee ook te zorgen dat je er langer plezier van hebt:

– Maak je speeltjes voor en na gebruik schoon met antibacteriële zeep of toy cleaner.

– Gebruik een desinfecterende spray om de paar keer na gebruik.

– Gebruik een speciale toy bag of box om je speeltjes gescheiden te houden van andere toys.

– Laat je speeltjes goed drogen en luchten nadat je die hebt schoongemaakt.

– Het is ook belangrijk om je speeltjes goed op te bergen. Als je een tas gebruikt, doe je speeltjes dan in een Ziploc zakje zodat ze niet stoffig of vies worden.

 

Met de juiste BDSM-speeltjes kan het een opwindende en bevredigende ervaring zijn voor iedereen die erbij betrokken is. Communicatie en veiligheid zijn superbelangrijk, zeker als het om bondage gaat. Zorg ervoor dat jij en je partner op dezelfde lijn zitten, voordat je begint te experimenteren met boeien en andere kinky seksspeeltjes. Kijk gerust eens rond op onze website. Kinkydealz heeft een uitgebreid assortiment BDSM speeltjes om je sexleven een extra impuls te geven. Bestellingen worden discreet afgeleverd.