Tips over blowjob geven! Hoe wil jij het graag hebben?

Een jong, blond meisje, seksueel en met plezier likt en zuigt de duim van haar hand

Hoe je de kunst van het geven van een geweldige blowjob onder de knie kunt krijgen!

Als het gaat om seksuele ervaringen, is het essentieel om open te staan voor het verkennen en verbeteren van onze vaardigheden. Een aspect van intimiteit dat veel aandacht verdient, maar vaak met een zekere terughoudendheid wordt benaderd, is het geven van een blowjob. Dit is een onderwerp waar veel mensen graag meer over willen weten, maar misschien niet altijd de juiste informatie kunnen vinden. In deze blog bespreken we enkele waardevolle tips om je te helpen een betere blowjob te geven en de ervaring voor zowel jou als je partner te verbeteren.

Hoe moet je pijpen? Pijpen, oftewel een blowjob geven, is voor de ene persoon een feestje, terwijl de ander zich er ontzettend druk om kan maken. “Doe ik het wel goed? Vindt hij het wel fijn?” Een heleboel vragen die door je hoofd kunnen spoken. En dat terwijl de essentie van seks is dat je samen met je partner geniet. Voor alle mensen die nog niet zoveel ervaring hebben, of het spannend vinden, nemen we de belangrijkste tips voor pijpen – vaak afkomstig van de ontvangers zelf – nog eens met je door.

Het geven van een geweldige blowjob is een kunst die wat oefening en ervaring vereist. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

  1. De juiste druk is essentieel

Een veelvoorkomende fout bij het geven van een blowjob is het niet toepassen van voldoende druk. Hoewel je misschien niet te krachtig aan de penis wilt zuigen, is het belangrijk om wel enige zuigkracht te creëren. Het is echter essentieel om te begrijpen dat elke persoon anders is, dus het is geen kwestie van één maat voor iedereen. Communiceer met je partner en vraag hoeveel druk hij prettig vindt. Sommige mannen houden van intensere stimulatie, terwijl anderen het liever wat rustiger aan doen.

  1. Weg met de tanden

Hoewel sommige suggesties zoals “een beetje knabbelen” wellicht bekend in de oren klinken, is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van je tanden tijdens een blowjob. Terwijl sommige mensen hun lippen kunnen tuiten, is het beter om je lippen volledig over je tanden te trekken om onbedoelde schade te voorkomen. Het vermijden van tanden tijdens de handeling zorgt ervoor dat de ervaring plezierig en pijnloos blijft voor je partner.

  1. Combineer met een helpende hand

Hoewel het niet noodzakelijk is om je hand te gebruiken bij een blowjob, kan het wel de ervaring verbeteren. Een hand zorgt voor extra stimulatie en geeft je de mogelijkheid om je beter te concentreren op de gevoelige delen van de penis. Bovendien hoef je niet de hele penis in je mond te nemen. Combineer zuigen met zachte handbewegingen voor variatie en extra genot.

  1. Een likkende tong maakt het verschil

Een likkende tong kan voor extra opwinding en plezier zorgen tijdens een blowjob. Probeer je tong rond de eikel te laten draaien voordat je langzaam over de schacht beweegt. Cirkelvormige bewegingen zijn effectief en aangenaam. Houd je tong actief en blijf experimenteren met verschillende liktechnieken om de ervaring spannend te houden.

  1. Ga rustig en gestaag te werk

Sommige mannen houden van langzamere, zachtere bewegingen tijdens een blowjob. Als je het tempo wilt vertragen, zorg er dan voor dat je tong actief blijft. Richt je aandacht op zowel de schacht als de eikel en neem de tijd om je partner te plezieren. Onthoud dat het geen wedstrijd is en dat het draait om het delen van genot.

  1. Ontdek de gevoelige plekken

Elke persoon is anders als het gaat om gevoeligheid. Neem de tijd om de ballen van je partner te ontdekken en te zien hoe hij reageert. Sommigen vinden het heerlijk, terwijl anderen hier minder van genieten. Experimenteer voorzichtig door lichte aanrakingen en strelingen om uit te vinden wat voor jouw partner werkt.

  1. Verken nieuwe mogelijkheden

Variatie is de sleutel tot het verrassen van je partner en het behouden van de opwinding. Probeer nieuwe technieken en bewegingen, maar houd daarbij altijd rekening met het comfort van je partner. Als je normaal gesproken je handen gebruikt, overweeg dan om af en toe dieper te gaan. Of verras je partner door hem te verwelkomen met een blowjob bij thuiskomst of ‘s ochtends vroeg.

  1. Oogcontact en enthousiasme

Tijdens een blowjob is oogcontact een geweldige manier om verbondenheid en intimiteit te creëren. Kijk liefdevol in de ogen van je partner terwijl je de handeling uitvoert. Daarnaast is enthousiasme van onschatbare waarde. Laat zien dat je plezier hebt en dat je geniet van het geven van genot aan je partner.

  1. Vergeet niet waar het om draait

Bij alles draait het om plezier, intimiteit en wederzijds respect. Het geven van een blowjob is een manier om je partner te laten zien dat je om zijn genot geeft. Geniet van de ervaring en wees open voor communicatie om te ontdekken wat beide partijen plezierig vinden.

In essentie draait het geven van een betere blowjob om het verkennen van elkaars voorkeuren en het samen ontdekken van wat werkt. Met een open geest, communicatie en enthousiasme kun je samen een intieme en plezierige ervaring creëren die jullie beiden dierbaar zal zijn. Onthoud dat elk lichaam uniek is, dus neem de tijd om te ontdekken wat het beste werkt voor jou en je partner.