Front Image

Leer hoe je ondeugend kunt praten tijdens de seks!

Het verschil tussen goede en goede seks is vaak een dunne lijn. Al dat kussen, likken, zuigen is fantastisch! De geluiden en de geuren brengen het oerbeest in menig man naar boven. Maar vaak gaan we zo op in het moment, dat we andere manieren vergeten om een vrouw haar tenen te laten krullen. Deze blog gaat niet over fysieke stimulatie, maar over het stimuleren van haar geest.

Het spreken met autoriteit en vertrouwen in bed zal jouw seksavonturen verbazingwekkender maken. Als je goed thuis bent in ‘vieze praatjes’, dan is dat geweldig! Lees verder, misschien vind je er regels die bij jou passen. Zeker als je onervaren bent met dirty talk. Hieronder zijn enkele zinnen die je kunt gebruiken om haar (of hem) te laten grommen in extase.

Betover je bedpartner met woorden!

Je moet weten dat het stimuleren van de geest van een vrouw minstens de helft van de inspanning is om haar tot een orgasme te brengen. En de beste manier om in haar gedachten te komen, is door met haar te praten. Gebruik de juiste woorden om haar het gevoel te geven dat zij voor jou de enige is in het universum. Laat haar zich gewild en gewenst voelen. Laat haar duidelijk weten dat je haar wilt versieren en verleiden. Vertel haar hoe geweldig ze smaakt.

Sommige vrouwen houden gewoon niet van dirty talk… maar gelukkig de overgrote meerderheid wel. Het is aan jou om te leren wat ze leuk vindt en wat niet. Wat haar opwindt of waarvan zij afknapt. Dirty talk is een van de vele middelen die elke man in zijn seksuele repertoire moet hebben. Voor sommige vrouwen is het stimuleren van haar geest dermate belangrijk om haar naar ongekende orgasmes te brengen. Doe het maar en ervaar het effect.

10 geweldige teksten die je vandaag al kunt gebruiken!

Deze zijn ontworpen om te gebruiken met je vriendin, neukmaatje, of hoe je haar ook wilt noemen.  Maar ze werken even goed voor alle geslachten en seksuele geaardheden. Verwissel gewoon een paar woorden, of verzin een paar compleet nieuwe! De mogelijkheden worden alleen beperkt door jouw fantasie.

  1. “Voel je hoe hard ik nu ben? DAT is wat je met me doet.”  Dit geeft haar een positieve stimulans. Het verzekert haar dat je extreem opgewonden bent en dat komt allemaal door haar.
  2. Terwijl je je penis in haar hebt, stop en zeg dit: “Ik kan je hart voelen kloppen door je kutje.”
  3. Soms als een vrouw een paar keer een orgasme heeft gehad, is het gewoon voor haar genoeg en wil ze dat ook jij er ook genoeg van hebt. Als ze vraagt wanneer je klaarkomt maar je bent nog niet klaar, zeg dan dit: “Maar ik wil je langer neuken” of “maar ik wil nog niet klaarkomen”. Als ze echt wil dat je klaarkomt, is het belangrijk om haar wensen te volgen. Maar deze woorden kunnen haar schakelaar omzetten en ervoor zorgen dat ze je nog harder neukt.  Je bent dus gewaarschuwd.
  4. Als ze beweegt op je penis of andere lichaamsdelen, vraag haar dan dit: “Hoe kun je verdomme zo bewegen?  Ik wou dat JIJ dit kon voelen.”  Dit is een geweldige manier voor jou om haar te laten weten hoeveel genot je ervaart. Vrouwen waarderen altijd feedback over wat ze doen.
  5. Als je je dominant voelt, gebruik dan deze: “Waag het niet om klaar te komen totdat ik het zeg.”
  6. Als je echt Mr. Grey naar boven wilt halen, probeer dit dan voordat je met de sex begint: “Trek je kleren uit. Ga op je knieën zitten. Ik wil zien hoe je jezelf aanraakt.” Of, een andere variant: “Trek mijn broek uit. Ga op je knieën. Begin me te pijpen.”
  7. Stel je voor dat je met je hoofd tussen haar benen zit en haar vagina likt. Fluister dit in haar oor:  “Wil je weten hoe je smaakt?”  Geef haar dan de heetste, meest erotische kus die je kunt bedenken.  Of, voor een andere variatie, vraag haar hetzelfde, maar stop je penis die bedekt is met haar sappen in haar mond. Zeg dan dat ze jou moet pijpen.
  8. Als haar vagina echt goed voelt, vertel het haar! “Je kutje voelt zo goed hoe het mijn keiharde penis grijpt. Ik heb je nog nooit zo graag gewild als nu.”
  9. Als je bijna klaarkomt, gooi deze er dan uit: “Ik ga je vullen met een lading van mijn hete sperma.” Er zijn sexier manieren om dit te zeggen. Hoe dan ook, deze is goud waard!
  10. Als je haar neukt in missionaris (of een andere positie waarin je met je gezicht naar haar toe staat), stop dan en pauzeer ongeveer 5 seconden. Zeg dan dit:  “Hoi” Zorg ervoor dat ze je aankijkt als je het zegt.  Maar gebruik een lagere, sexier stem dan normaal.  Oogcontact is hierbij cruciaal.  Staar haar aan alsof je haar oogballen probeert te smelten. Spreek het met vertrouwen uit. Deze is zo simpel, zo subtiel, maar zo effectief.

Naast leuke seksspeeltjes voor mannen en vrouwen die je bij Kinkydealz.nl kunt kopen om je sexspel een extra dimensie te geven, is dirty talk absoluut een interessante uitbreiding. Probeer, ervaar en geniet!