Hoe kan je seks spannender maken?

Wat je moet weten over: Pegging, Rimming en Flogging

Pegging

Pegging is een vorm van seksueel contact met wederzijds goedvinden, dat steeds populairder wordt. Heb je er ooit over nagedacht hoe het zou zijn als je het tegenovergestelde zou kunnen doen van wat je gewoonlijk in bed doet? We hebben het niet over BDSM of rollenspel. Pegging of peggen houdt in dat een man anaal wordt genomen met een voorbinddildo. Er zijn best veel mannen die dat (stiekem) doen.

Wij hebben een paar tips voor je.

Je anus maakt zelf geen vocht aan zoals een vagina dat doet. Gebruik dus absoluut glijmiddel. Er is een speciaal glijmiddel te koop voor anale seks. Dat middel kan je een verdovend gevoel geven, waardoor je wat meer kunt ontspannen.

Hygiëne is zoals altijd belangrijk. Een schone anus, daar begin je dus mee! Tijdens het peggen dringt een voorbinddildo je anus binnen. Het is voor iedereen prettig als alles schoon is. Geniet in een lekker warm bad, maak je anus lekker schoon en verwen je anus met een voorspel voor je gaat peggen!

Pegging is een seksuele activiteit die al een tijdje bestaat, maar steeds meer aandacht krijgt. Het kan voor beide partners een ongelooflijk plezierige ervaring zijn als het correct en met toestemming wordt gedaan. Pegging is ook een geweldige manier om intimiteit, communicatie en vertrouwen tussen (bed)partners te vergroten. Bovendien kan het helpen om taboes op rolpatronen in de slaapkamer te doorbreken door nieuwe vormen van plezier te ontdekken.

Zo pak je het aan: Begin met een kleine strap-on en vooral heel veel glijmiddel. Vooral de eerste paar keer moet je echt rustig, millimeter voor millimeter naar binnen gaan. Als de man zich nog steeds op zijn gemak voelt, kun je een beetje over en een beetje sneller bewegen. Maar nogmaals: alleen als hij er klaar voor is. Dan kun je verschillende diktes en lengtes uitproberen. De seksspeeltjes voor pegging zijn uiteraard te bestellen via www.kinkydealz.nl

Voor degenen die meer willen weten, zijn er veel artikelen online, evenals boeken en zelfs lessen die meer inzicht geven in deze steeds spraakmakende activiteit.

Rimming

Rimmen is een intieme en plezierige bezigheid waar alle seksuele geaardheden, geslachten en lichamen van kunnen genieten. Als het veilig en met wederzijds goedvinden plaatsvindt, kan het een geweldige manier zijn om iets nieuws aan je seksleven toe te voegen. Ook hierbij geldt om altijd goede hygiëne in acht te nemen. Communicatie met je partner of partners is ook essentieel voor een veilige en plezierige ervaring.

Zo pak je het aan: Laat je partner zachtjes met de vingers over je anus glijden terwijl die je oraal genot geeft. Daarna, op het moment dat je partner groen licht van je krijgt, kan deze zijn/haar tong zachtjes in je anus laten bewegen, en zelfs gedeeltelijk naar binnen. Geef je partner instructies: hoe langzaam, hoe sterk. Ervaar samen wat bij je past en het meeste genot geeft.

Anale seks

Er heerst nog steeds een bepaalde mate van taboe rond mannen die van anale seks houden. Doe gewoon wat je gelukkig maakt en geen schade toebrengt aan je relatie. Als het veilig gebeurt en je partner ermee instemt, ga ervoor!!

Flogging

Flogging heb je onder andere kunnen zien in de film 50 tinten grijs. Het is opwindend om met de zweep te spelen. Een zweep met kwastjes is een geweldige manier om elke kinky speelsessie op te fleuren. Het biedt een sensatie als geen ander en kan zowel gebruikt worden om je partner te plagen als te straffen. Niet alleen dat, maar het is ook erg leuk om te gebruiken – de kwastjes voegen een extra dimensie van plezier toe die je niet zult vinden met een ander soort zweep. Bovendien is het gemakkelijk thuis te maken met wat basisbenodigdheden!

Zo pak je het aan: Laat de zweep voorzichtig over het lichaam glijden en verken de gevoelige delen van jezelf of je partner. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je zowel de kracht als de intensiteit verhogen.

Ontdek, geniet. Veel plezier!