Hoe te beginnen met anale seks?

 “Ik zou er nooit iets in stoppen!” “Zal het niet te veel pijn doen?” “Euww, vies, daar komt poep vandaan.” “Maar ik ben geen homo!”

Dit zijn maar een paar van de reacties die een discussie over anale seks kan oproepen. Maar als je nieuwsgierig bent (en als je hier bent, dan ben je dat waarschijnlijk), dan is er waarschijnlijk een deel van je dat het wil proberen. Dat zou je zeker moeten doen! Anale seks kan je allerlei soorten genot brengen. Iedereen kan van anale seks genieten. Dus jij ook. Onze seksualiteit wordt niet bepaald door wat we doen of waar we dingen instoppen, maar door de mensen die we aantrekkelijk vinden. Het is echt zo simpel, dus als je van kontspelletjes houdt, ga er dan voor! In deze blog laten we je nader kennismaken met het anale spel.

Basisprincipes van anale seks

Laten we er dus in duiken. Het anale spel is in wezen elke seksuele activiteit waarbij de anus wordt gestimuleerd. Dit deel van je lichaam zit absoluut vol met zenuwuiteinden die geweldig kunnen aanvoelen als je ze stimuleert. Je kunt dit doen zoals jij het wilt, dus wees niet bang om te experimenteren.

Het zijn ook niet alleen de anale zenuwen die gestimuleerd worden. Voor vrouwen stimuleert anale penetratie nog steeds indirect de G-spot. Voor mannen is er een kleine bonus. De prostaatklier is een klein lichaamsdeel dat zich tussen de blaas en de penis bevindt. De beste manier om deze te stimuleren is door naar binnen te gaan via de anus, en omdat het ook wel de G-spot van de man wordt genoemd, kan het je geweldige gevoelens geven.

Voordelen van anale seks

De meeste mensen weten wel dat seks goed voor je is. Het is een goede oefening, het helpt je immuunsysteem, het helpt je slapen, het stimuleert je antilichamen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar wat veel mensen waarschijnlijk niet weten, is dat anale seks al deze voordelen met zich meebrengt en zelfs nog een paar extra.

Een groot voordeel is dat je niet zwanger kunt raken! Als je geen condooms meer hebt, kun je veilig anale seks hebben met letterlijk nul risico op conceptie. De vrouw zal ook nog steeds een normaal orgasme kunnen krijgen, omdat de druk van de penis tegen de achterwand van de vagina duwt en de vagina op een iets andere manier stimuleert.

Vooral mannen hebben veel baat bij zowel het geven als het ontvangen van anale seks. De anus is bijna altijd strakker dan de vagina, dus het inbrengen van de penis in de anus kan veel intensere en explosievere gevoelens geven door de extra druk. Door anaal te ontvangen kan een man ook die speciale prostaatklier stimuleren. Dat geeft niet alleen een geweldig gevoel, maar het heeft ook echte voordelen voor de gezondheid. Studies tonen aan dat mannen die hun prostaat regelmatig stimuleren veel minder kans hebben op incontinentieproblemen op latere leeftijd, en ook minder kans hebben op het ontwikkelen van prostaatkanker.

Een hechtere band

Tegenwoordig wordt er veel over seks gepraat en ligt er over het algemeen veel druk op mensen van alle leeftijden om nieuwe en interessantere dingen te proberen. Desondanks rust er nog steeds een taboe op anale seks.

In veel relaties is er veel vertrouwen nodig om zelfs maar over anale seks te beginnen. Er is zelfs nog meer vertrouwen nodig om het ook echt te doen. Door alle gedachten of twijfels opzij te zetten, kunnen jij en je partner iets doen wat helemaal tussen jullie kan blijven.

De ontvanger moet erop vertrouwen dat het niet te snel gaat of te ruw wordt. De gever moet erop vertrouwen dat zijn partner goed communiceert tijdens de daad. Het vertrouwen in elkaar kan niet alleen de spanning en het plezier van de daad zelf verhogen, maar ook een koppel helpen zich nog hechter te voelen in een toch al intieme daad.

Anale seks kan ook voor meer pit zorgen! Iedereen weet dat seks na verloop van tijd een beetje hetzelfde kan worden in een relatie. Je doet dezelfde dingen in dezelfde volgorde, omdat je weet dat het werkt. Met anale seks moet je helemaal opnieuw beginnen en alles opnieuw uitvinden. Dus het kan ervoor zorgen dat alles weer net zo voelt als in het begin en jullie seksavonturen nieuw leven inblazen.

Glijmiddel

Anale seks is pas compleet met glijmiddel. In tegenstelling tot de vagina produceert de anus zelf geen glijmiddel. Dit betekent dat je altijd glijmiddel nodig hebt als je er iets in wilt stoppen. Spuug telt niet! Oké, min of meer wel, maar het droogt extreem snel uit. Zonder glijmiddel gaat pijn doen, en dat weerhoudt mensen er soms van om anaal te gaan doen. Het gebruik van glijmiddel maakt anale seks ook veel veiliger. Als er schade ontstaat door anale seks, komt dat meestal door schaafwonden of scheurtjes in het spieroppervlak. Als dit gebeurt, neemt het risico om infecties of ziektes op te lopen enorm toe. Dus door veel glijmiddel te gebruiken, wordt dit risico enorm verkleind.

Voeg seksspeeltjes toe

Anale seks hoeft niet alleen te bestaan uit een penis en een kont. Lesbiennes of heteroseksuele vrouwen kunnen meedoen met een strap-on. Of als je het anale spel een beetje wilt veranderen, dan zijn er heel veel anale speeltjes die je kunt kopen. Op Kinkydealz.nl vind je een ruime keuze, bijvoorbeeld:

– Butt Plugs:

Misschien wel het meest gebruikte speeltje bij anale seks, de buttplug is een simpel apparaatje dat doet wat er op het blikje staat. Door de plug in de kont te stoppen, creëer je een gevoel van volheid en uitrekking. Dit gevoel kan gepaard gaan met traditionele penetratie en de extra ruimte die wordt opgevuld door de plug kan alles daar beneden een beetje strakker maken. Je kunt zelfs een paar van onze buttplugs met vossenstaarten, kattenstaarten of konijnenstaarten proberen om je anale spel net dat beetje specialer te maken.

– Anale Kralen:

Qua ontwerp en gebruik erg vergelijkbaar met de buttplug, maar in plaats van één groot stuk, bestaan anale kralen uit een verzameling kralen. Als deze worden ingebracht of verwijderd, gaan de sluitspieren niet alleen open, maar sluiten ze zich ook tussen elke kraal. Daardoor ontstaat er een soort knallend gevoel.

– Prostaatstimulators:

Deze zijn speciaal ontworpen voor mannen. Een prostaatstimulator is eigenlijk een buttplug, maar heeft ook een beetje een kromming. Hierdoor raakt hij precies de juiste plek in het rectum van de man om de prostaat effectief te stimuleren.

– Anale vibrators:

Meestal lijkt een anale vibrator qua ontwerp erg op een buttplug, maar er is één belangrijk verschil. Vibratie! Een beetje vibratie toevoegen aan de mix kan geweldig zijn bij het experimenteren, omdat het je handen en vingers vrij laat om andere dingen te doen.

– Dildo’s en strap-ons:

Goed voor zowel mannen als vrouwen! Deze combineren met andere onderdelen van je seksuele activiteit kan interessante mogelijkheden bieden. Een bijzonder interessante optie is om als man een dildo boven of onder je penis te dragen, zodat je je partner zowel anaal als vaginaal kunt penetreren. Je kunt al haar triootje-fantasieën vervullen zonder dat er een derde persoon nodig is!

 

Wat voor speeltje je ook besluit te kopen, je moet ervoor zorgen dat het een basis heeft! De basis voorkomt dat het speeltje te ver inwendig komt dan je van plan was. Je moet er ook voor zorgen dat je een speeltje van hoge kwaliteit koopt, gemaakt van goed materiaal. Als je goedkope speeltjes koopt, moet je ze niet alleen vaker vervangen, maar word je ook nog eens blootgesteld aan schadelijke chemicaliën die je ingewanden kunnen beschadigen.

Probeer het eens!

We hopen dat we je op zijn minst geïntrigeerd hebben. Anale seks kan in zoveel situaties geweldig zijn en de sensaties zijn echt fantastisch als je het eenmaal onder de knie hebt. Maar er is maar zo weinig dat je kunt leren van lezen. Het beste dat je kunt doen, is anale seks gewoon proberen en zelf kijken wat je ervan vindt!