KUN JE MASTURBEREN MET ANALE SPEELTJES?

 

Net als bij penetrerende seks kan het zijn dat je steeds op dezelfde manier masturbeert. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Als je jezelf openstelt voor anale masturbatie, is er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden die wacht om verkend te worden. Hieronder lichten we een tipje van de sluier op.

Anale masturbatie zonder hulpmiddelen

Als je meteen wilt beginnen zonder speciale speeltjes te kopen, dan kan anale masturbatie worden gedaan met alleen je eigen lichaam. Hiervoor heb je alleen handen of monden nodig.

Anaal vingeren is waarschijnlijk de meest basale vorm van anale masturbatie. Het is niet alleen eenvoudig en snel, maar ook een geweldige manier om je op te warmen voor de meer geavanceerde stijl van anale masturbatie. Je kunt zoveel vingers gebruiken als je prettig vindt, zodat je in de loop van de tijd naar grotere maten kunt toewerken. De flexibiliteit van een vinger is ook geweldig om het hele gebied te verkennen en te zien welke delen je het beste stimuleert. In en uit bewegingen kunnen je een idee geven van hoe anale seks aanvoelt. Of je kunt proberen te strelen, cirkelen, drukken, letterlijk alles wat je maar kunt bedenken.

Tenzij je een slangenmens bent, heb je voor anale orale seks een partner nodig. Het is precies hetzelfde basisprincipe als bij een vagina of penis, je moet gewoon het gebied verkennen en stimuleren met je tong en kijken wat je lekker vindt. Iemands kont likken is misschien niet het meest sexy, maar als alles schoon is kan het eigenlijk best intiem zijn en geweldig aanvoelen.

Hulpmiddelen bij anale masturbatie

Seksspeeltjes zijn net zo wild en gevarieerd als de mensen die ze gebruiken. Zelfs op het gebied van anaal, is er een enorm scala aan verschillende speeltjes om je precies te laten voelen wat je wilt. De beste speeltjes voor masturbatie zijn onder andere:

Buttplugs: Bijna de gouden standaard van anale speeltjes. Buttplugs kunnen geweldig zijn voor zowel beginners als gevorderden. Deze zijn ideaal voor het gewoon inhouden van het speeltje en dat kan heerlijk aanvoelen. Je kunt je buttplugs combineren met wat penis- of vaginale masturbatie om jezelf echt op gang te krijgen.

– Anale Kralen: Vergelijkbaar met buttpluggen qua ontwerp, maar met het tegenovergestelde doel voor ogen. Het meeste genot krijg je bij het inbrengen en verwijderen van de anale kralen. In de anus zitten twee ringen van spieren, ook wel de sluitspieren. Deze gaan open om de kralen binnen te laten en sluiten weer tussen elke kraal.

– Anale vibrators: Vergelijkbaar met buttpluggen qua ontwerp of gebruik, maar een anale vibrator geeft je het genot van de stimulatie zonder dat je zelf het zware werk hoeft te doen! Perfect als je een lekkere gemakkelijke masturbatiesessie wilt.

– Prostaat massagers: Deze zijn bijna identiek aan buttplugs, met uitzondering van een lichte kromming langs het lichaam. De kromming zorgt ervoor dat hij de gevoelige mannelijke prostaatklier perfect raakt. Prostaat orgasmes kunnen anders zijn dan wat je als man eerder hebt ervaren, dus deze zijn een favoriet voor solo masturbatiesessies.

Dildo’s en Strapons: Hoewel deze meestal worden gebruikt bij gangbare seks, kun je ze ook prima gebruiken bij het masturberen. Het zijn simpel te gebruiken speeltjes. Je past deze bij anale masturbatie net zo toe als met een partner. En als je speeltje goed ontworpen is, zou het niet veel anders moeten aanvoelen.

Of je nu besluit een van deze speeltjes te gebruiken of het gewoon bij je handen houdt, er is nog iets dat je nodig hebt…GLIJMIDDEL!

Hoe je het ook doet (zelfs als je niet penetreert), glijmiddel maakt het beter. De beste glijmiddelen voor anale seks zijn meestal op oliebasis, omdat die langere tijd werken voordat ze uitdrogen. Ze zijn ook veilig voor alle soorten seksspeeltjes. Ze zijn altijd goed, tenzij je een condoom gebruikt.

Je moet veel glijmiddel gebruiken voordat je op enigerlei wijze in je anus gaat. Zelfs als je alleen je anus of perineum stimuleert zonder iets in te brengen, kan een beetje glijmiddel helpen om de huid niet te irriteren.

Risico’s tijdens anale masturbatie

Hoewel het heerlijk kan zijn om in je vrije tijd met je kont te spelen, zijn er ook gevaren. Als je niet voldoende glijmiddel gebruikt, kan het zeer pijnlijk zijn om iets naar binnen te brengen. In het ergste geval kan het zelfs leiden tot bloedingen of anale scheuren. Dit scheuren of beschadigen maakt het anale kanaal veel vatbaarder voor infecties en ziekten. Dus als je dit overkomt, moet je je kont de tijd geven om te herstellen.

De bacteriën in de kont zijn niet schadelijk voor de kont, maar wel voor de rest van het lichaam. Zorg er dus altijd voor dat je je speeltjes grondig schoonmaakt na anaal gebruik, en neem, indien mogelijk, aparte speeltjes voor anaal gebruik. Steek nooit een speeltje in de vagina direct nadat je het uit je kont hebt gehaald.

Anale masturbatie kan een goede plek zijn om te beginnen als je geïnteresseerd bent in anale seks. Door solo te gaan heb je de tijd die je nodig hebt om de gebieden te vinden waar je graag gestimuleerd wordt en je eigen grenzen voor anale activiteit te testen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat een ander te ver gaat. Zelfs als je comfortabel bent met anale seks, zijn er altijd meer speeltjes en standjes om uit te proberen. Wees niet bang om te experimenteren! Koop vandaag nog wat anale speeltjes en ga masturberen!

Op Kinkydealz.nl kun je een uitgebreid assortiment vinden.