Ruilen & Retourneren

Ruilen en Retourneren is bij Kinkydealz.nl mogelijk. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over je aankoop. Uiteraard lossen wij dit graag op. Bij Kinkydealz.nl kan je 14 dagen na ontvangst van je bestelling ruilen en retourneren. Na het annuleren van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je artikel te retourneren. Na ontvangst van je retourzending krijg je jouw aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending teruggestort op je rekening binnen 14 dagen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, mits er sprake is van een door ons gemaakte fout of een defect.

Kosten

De verzendkosten van een door jou geretourneerd artikel komen voor je eigen rekening en zullen in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag, tenzij het een duidelijke fout door ons betreft.

Verkeerd artikel ontvangen?

Wanneer je een artikel hebt ontvangen dat niet overeenkomt met hetgeen je besteld hebt, verzoeken wij jou dit binnen 24 uur na ontvangst per mail (klantenservice@kinkydealz.nl) aan ons te melden. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling.

Retourneren is mogelijk. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Je hebt ook het aankoopbewijs nodig. Om een ​​retour te starten kun je contact met ons opnemen via klantenservice@kinkydealz.nl. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retour etiket en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe kunt sturen.

Retourverzoek

Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd. Voor een retourvraag kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@kinkydealz.nl. In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer geseald is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald)! Catsuits, panty’s en kousen zijn altijd uitgesloten van het retourrecht en worden om deze reden onverzegeld verzonden.

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Glijmiddelen, crèmes en tabletten
  • Condooms

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Kinkydealz te worden gemeld. Dit kun je telefonisch doen of door een email te sturen naar klantenservice@kinkydealz.nl.

Retouradres:

Double Dutch Dealz V.O.F.
Apollostraat 80
3204 CD Spijkenisse

(NB: GEEN BEZOEKADRES!)