Sekstoys voor heren

Hééééél veel keuze, ook voor mannen!

Er zijn eindeloos veel hulpmiddelen bedacht om je seksleven interessanter te maken. Je kunt zo allerlei nieuwe dingen proberen in de slaapkamer die je misschien nog nooit hebt overwogen. Seks hoeft dankzij allerlei moderne speeltjes nooit saai te zijn. De meeste mannen realiseren zich niet dat er een grote selectie van seksspeeltjes voor mannen beschikbaar is. Er zijn echter heel wat verschillende soorten seksspeeltjes die je als man kan gebruiken; Misschien nog niet zoveel als voor vrouwen, maar er zijn er toch heel wat om je te helpen op een andere manier genot te ervaren. Om je een beetje op weg te helpen, geven we je een beknopt overzicht van seksspeeltjes. Afhankelijk van je voorkeuren en waar je van denkt te genieten, kun je een aantal van deze soorten sexstoys eens proberen en wat manieren vinden om nieuwe sensaties in je masturbatiespel te introduceren.

Masturbatie sleeves: Dit zijn absoluut de meest voorkomende mannelijke seksspeeltjes. Penis sleeves zijn lange, meestal strakke hulzen die om je penis schuiven. Ze zijn verkrijgbaar in varianten die eruit zien als bijvoorbeeld vagina’s, monden en anussen. Ze zijn over het algemeen licht van gewicht en worden bediend met je hand. Afhankelijk van het ontwerp kun je met de masturbatie sleeve soms de druk regelen door hoe strak/losjes je ze vasthoudt. De meeste penis sleeves hebben ook verschillende soorten binnentextuur. Wees bereid om geld uit te geven aan een penis sleeve. Hoe duurder ze worden, hoe meer ze gemaakt zijn van duurzame materialen. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen met een seksspeeltje voor heren, is je veiligste gok zeker met een penis sleeve.

Cock Rings: Hoewel veel mensen deze als “koppels” seksspeeltjes beschouwen, kunnen cock ringen ook gemakkelijk alleen voor jouw plezier worden gebruikt. Veel mannen genieten van het vernauwende gevoel dat de ring geeft, terwijl ze ook genieten van de intensere climax die ze kunnen opwekken. Cock ringen die vibreren kunnen meer gevoel toevoegen aan je masturbatie. De meeste cock ringen kun je ook gebruiken met een partner tijdens de penetratie. Voor je eerste cock ring is het aan te raden een cock ring te kopen die gemaakt is van flexibel materiaal. Hoewel de metalen of stalen ringen er behoorlijk stoer uitzien, zijn ze ook veel moeilijker in en uit te doen en is het risico groter dat je jezelf bezeert.

Sekspoppen: Veel mannen houden ervan om met een sekspop te spelen. Er zijn sekspoppen verkrijgbaar in alle soorten en maten. Je vindt daarom zeker iets dat in de smaak valt. Maar let op, de kwaliteit van poppen is ook wisselend. Afhankelijk van hoeveel je uitgeeft aan je pop, kan de pop bijvoorbeeld ruiken naar een opblaasbaar zwembadspeeltje en kan de pop naden langs de gaten hebben – dat leidt tot krassen en ongemak, een veelgehoorde klacht van veel sekspop gebruikers. Wij raden daarom aan een duurdere sekspop te kopen – en als dat geen optie is, zoek dan een masturbatiehuls voor mannen die in het gat van je sekspop past. Op deze manier krijg je de sekspop ervaring terwijl je het plezier hebt van de textuur, het gevoel en de bescherming (!!) van de mannelijke masturbatie huls. Let er bij de aankoop van een sekspop ook op of er vermeld staat hoe moeilijk/makkelijk ze schoon te maken is.

Anale speeltjes: Anale speeltjes zijn zeker een keuze voor het plezier van een man.  Anale sensaties kunnen je orgasme intensiveren – en in sommige gevallen kunnen mannen alleen al door anale stimulatie een orgasme krijgen! Als dat nog niet genoeg reden is, is er onderzoek dat aantoont dat prostaatstimulatie kan helpen bij impotentie, de urinestroom kan verhogen en je ejaculatie kan verbeteren.

Als je anale speeltjes wilt gebruiken als aanvulling op je masturbatie, zoek dan naar een sextoys dat ontworpen is om met minimale inspanning te blijven zitten. Zorg ervoor dat je anaal speeltje een uitlopende basis heeft (een enorme basis die groter is dan het speeltje zelf) zodat het niet helemaal naar binnen gaat, en kijk naar een maat die je passend lijkt. Als je wat groter wilt gaan, ga dan groter. Houd er echter rekening mee dat je misschien moet “werken” aan grotere speeltjes. Als je hoopt je anaal speeltje op een wat actievere manier te gebruiken, kun je kijken naar dildo’s. Die geven je meer bewegingsvrijheid, terwijl de anaalplug er meestal in blijft zitten.

Penispompen: Hoewel ze meestal niet als “seksspeeltje” worden beschouwd, kunnen penispompen daar wel voor in aanmerking komen. Sommige mannen genieten van de sensatie van het gebruik van een penispomp. Het gebruik van een penispomp kan op zichzelf al erotisch zijn. Anderen gebruiken hun penispomp echter alleen om functionele redenen.

Glijmiddel! Dit lijkt een vreemde toevoeging aan deze lijst, maar bedenk dat bijna alle artikelen die hier benoemd hebben (behalve de penisringen) glijmiddel nodig hebben voor gebruik. Koop een glijmiddel op waterbasis om zeker te zijn van een plezierige en veilige eerste keer met je seksspeeltje.

Speel, experimenteer, beleef

Dit soort seksspeeltjes hebben urenlang vermaak en plezier toegevoegd aan de masturbatieroutine van veel mannen. Speel, experimenteer, beleef.  Op Kinkydealz.nl kun je een breed assortiment aan speeltjes voor mannen vinden. Je kunt ongetwijfeld iets vinden dat voor jou het beste werkt en je nieuwe sensaties oplevert. Zeker niet onbelangrijk is om na het gebruiken van de seksspeeltjes een toycleaner te gebruiken!

Have fun!