Heb je zin in meer spanning binnen je relatie? Misschien is een buttplug wel wat voor je! Een andere naam hiervoor is een anaalplug en steeds meer stelletjes willen het gebruiken als seksspeeltje. Misschien is het voor jou nog even wennen aan het idee maar sta je er wel voor open. Dit is dan een goed moment om je er eens in te verdiepen en dan kun je kijken welk model je gaat kiezen. Bij Kinkydealz heb je allerlei soorten en maten en kun jij echt een model vinden dat aan al je wensen voldoet. Maar het belangrijkste is dat jij zelf gaat inzien hoe fijn dit kan zijn. Je kunt eerst rustig aan het idee wennen, kijken wat je ermee kunt doen en dan gaat het vanzelf. Als je het eenmaal hebt gebruikt, dan wil je niet meer zonder buttplug. Intens genieten van de seks kan namelijk echt heel goed, dus ervaar het zelf eens in de praktijk wanneer dat jij er klaar voor bent!

Wil jij een buttplug kopen?

Het kan zijn dat je interesse is gewekt en dat jij denkt aan een buttplug kopen, maar waar moet je dan op letten en wat is het precies? Het is een seksspeeltje dat jij in de anus gaat plaatsen. Dat doe je ter verhoging van het seksueel genot. Het kan zijn dat je er al ervaring mee hebt, maar een keer een ander model wil gebruiken. Op deze pagina kun je dan op je gemak rondkijken wat er te koop is en dan ga je nog meer genieten van wat er allemaal kan. Maar het kan ook nieuw zijn voor je. Geen zorgen, want alles wordt uitgebreid uitgelegd voordat je gaat beginnen. Het is eigenlijk zo dat een buttplug erg veel weg heeft van een dildo. Maar hij is vaak wat korter en ook heeft het een soort tapse vorm. Let goed op, want aan het einde is een buttplug wel wat breder. Dit zorgt ervoor dat je niet te ver in de anus gaat.

Wat is de beste butt plug set voor je?

Het is alleen maar goed dat jij de tijd gaat nemen om te ontdekken wat jij lekker vindt. Daarom moet je je maar eens goed verdiepen in de butt plug mogelijkheden en wie weet kan een buttplug set ook wel een goede optie zijn om te beginnen. Als je pas gaat beginnen met een buttplug dan is het aan te raden om eerst te beginnen met zacht materiaal en een klein formaat. Zo kun jij er rustig aan wennen en dan ook het gevoel eens op je af laten komen. Je zou het alleen kunnen proberen maar ook samen met je partner, het ligt er maar net aan of je gesetteld bent of dat je alleen bent! Maar je moet vooral doen wat je fijn vindt! Misschien wil je zelf eerst ervaren of je het fijn vindt en dit kun je dan op een rustig moment doen als je alleen bent.

Online buttplug bestellen

De leukste en spannendste seksspeeltjes koop je natuurlijk bij Kinkydealz! Kom daarom snel een kijkje nemen wat wij je zoal te bieden hebben! Een buttplug kun je namelijk snel een eenvoudig online bij ons bestellen en dan nog achteraf betalen ook! Spreekt dat jou wel aan? Dan zou je vandaag voor 17.00 uur je keuze kunnen maken en dan zorgen wij dat je buttplug vandaag nog wordt verzonden! Alles wordt uiteraard discreet verpakt en bezorgd! Heb je nog vragen over onze producten of wil je wat anders weten? Neem dan snel contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen. Welke anaal plug kies jij?