De beste strap-on voor beginners en experts

Wil jij ook eens je sexervaring een extra dimensie geven? Dan zijn er legio mogelijkheden, zeker als het om sekspeeltjes gaat. In deze blog gaan we in op een van onze favoriete speeltjes, de strap-on.  Een strap-on is een seksspeeltje dat bestaat uit een harnas en een dildo die aan het harnas is bevestigd. Het wordt gebruikt om penetratie mogelijk te maken tussen partners van hetzelfde geslacht of om extra stimulatie toe te voegen tijdens heteroseksuele activiteiten. Het kiezen van de juiste strap-on is belangrijk om ervoor te zorgen dat het comfortabel en plezierig is voor beide partners.

Wat is een strap-on?

Een strap-on is een seksspeeltje dat bestaat uit een harnas en een dildo die aan het harnas is bevestigd. Het harnas wordt gedragen rond de heupen en dijen van de drager en de dildo steekt uit aan de voorkant. Er zijn verschillende soorten strap-ons beschikbaar, waaronder verstelbare harnassen, slip-on harnassen en vibrerende strap-on. Verstelbare harnassen zijn ontworpen om comfortabel te passen op verschillende lichaamstypes en maten. Slip-on harnassen zijn gemakkelijker aan te trekken en hebben vaak elastische banden voor extra comfort. Vibrerende strap-ons hebben een ingebouwde vibrator in de dildo voor extra stimulatie.

Waarom zou je een strap-on willen?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een strap-on zou willen gebruiken. Voor koppels van hetzelfde geslacht kan het helpen bij het bereiken van penetratie tijdens seksuele activiteiten. Voor heteroseksuele koppels kan het extra stimulatie toevoegen aan de ervaring. Het gebruik van een strap-on kan ook helpen bij het verkennen van nieuwe seksuele ervaringen en het vergroten van de intimiteit tussen partners. Het kan ook helpen bij het overwinnen van seksuele disfuncties, zoals erectiestoornissen.

De beste strap-on voor beginners

Voor beginners wordt aanbevolen om te beginnen met een verstelbaar harnas en een dildo van gemiddelde grootte. Een goede optie is de Strap-On met vibrerende dildo, die wordt geleverd met een verstelbaar heupband. De dildo heeft een gebogen schacht zodat de G-Spot goed bereikt kan worden en een realistische look. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan, maar is ook stevig genoeg voor een goede penetratie. Andere functies om naar te zoeken in een beginner strap-on zijn een eenvoudig te gebruiken ontwerp en gemakkelijk schoon te maken materialen.

De beste strap-on voor experts

Voor ervaren gebruikers zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder vibrerende strap-on en harnassen met meerdere riemen voor extra stabiliteit. Een goede optie is de Double Penetration Strap-on Harnas – Zwart, deze wordt geleverd met: 3 dildo’s die zijn gemaakt van zacht siliconen en flexibel genoeg voor een comfortabel gevoel.

De afmetingen zijn als volgt:
-S invoerdiepte 9,5 cm, maximale diameter 3,5 cm
-M invoerdiepte 12,7 cm, maximale diameter 3,5 cm
-L invoerdiepte 17 cm, maximale diameter 4 cm

Reinig de dildo’s na gebruik met lauwwarm water en een toycleaner en dep droog met een pluisvrije doek.
Andere functies om naar te zoeken in een expert strap-on zijn hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontwerp voor extra comfort tijdens langdurig gebruik.

Hoe kies je de juiste strap-on?

Bij het kiezen van een strap-on zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder grootte, vorm, materiaal en type harnas. Het is belangrijk om rekening te houden met de persoonlijke voorkeuren van beide partners bij het maken van uw keuze.

Tips voor het selecteren van de juiste strap-on zijn onder meer het kiezen van een harnas dat comfortabel past en gemakkelijk aan te passen is, het kiezen van een dildo van de juiste grootte en vorm voor uw behoeften en het kiezen van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en veiligheid.

Hoe gebruik je een strap-on?

Het gebruik van een strap-on vereist communicatie en samenwerking tussen beide partners. Een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van een strap-on omvat het aanpassen van het harnas voor comfort, het aanbrengen van glijmiddel op de dildo, het vinden van de juiste positie en hoek voor penetratie en het langzaam opbouwen van de intensiteit.

Tips die we je graag geven voor een comfortabele en plezierige ervaring zijn onder meer het nemen van de tijd om te verkennen en te experimenteren, het gebruik van voldoende glijmiddel en het communiceren met uw partner over wat wel en niet werkt.

Veiligheid en hygiëne bij het gebruik van een strap-on

Het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van een strap-on, waaronder het gebruik van condooms om overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen. Het is ook belangrijk om hygiënische praktijken te volgen, zoals regelmatig schoonmaken van de dildo en harnas met warm water en zeep of een toyreiniger. Andere tips voor veiligheid en hygiëne bij het gebruik van een strap-on zijn onder meer het vermijden van delen die geïrriteerd of geïnfecteerd zijn en het vermijden van het delen van de strap-on met andere partners.

 

Zet jij de stap voor een strap-on?

Het kiezen van de juiste strap-on is belangrijk voor een comfortabele en plezierige ervaring voor beide partners. Beginners kunnen het beste starten met een verstelbaar harnas en een dildo van gemiddelde grootte, terwijl ervaren gebruikers kunnen kiezen voor vibrerende strap-ons en harnassen met meerdere riemen. Bij het kiezen van een strap-on is het belangrijk om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van condooms en hygiënische praktijken. Met de juiste keuze en praktijken kan het gebruik van een strap-on helpen bij het verkennen van nieuwe seksuele ervaringen en het vergroten van de intimiteit tussen partners. Ook eens proberen?