Waarom Rabbit vibrators zo populair zijn

 

Rabbit vibrators hebben een interessante geschiedenis. De allereerste Rabbit vibrator rolde van de band in Japan in 1984. Het werd een konijn, omdat seksspeeltjes taboe zijn in het nogal traditionele Japan en konijnen geluk brengen. Dus, volgens zeggen, zagen de Japanse autoriteiten deze schattige clitorisstimulator door de vingers. Maar wat verrassend is, is dat hoewel seksspeeltjes de afgelopen 38 jaar zijn geëvolueerd en vermenigvuldigd, deze vibrators nog steeds bestsellers zijn. Ook bij Kinkydealz.nl is het een van de meest populaire speeltjes. Waarom houden zoveel mensen nog steeds van de Rabbit?

Ze zijn dubbel zo leuk

Er zijn twee echt explosieve vrouwelijke hot spots: de clitoris en de G-spot. Rabbit vibrators kunnen beide tegelijk stimuleren. Op zijn minst zorgt een Rabbit vibrator voor penetratie, waar veel vrouwen van genieten, samen met clitorale stimulatie. Er zijn clitorale vibrators en penetrerende vibrators. En er konijnen. Als je een Rabbit koopt, krijg je er dus twee voor één.

Ze zijn ideaal voor beginners

Tegenwoordig kun je overal in de wereld Rabbit vibrators kopen, in elke denkbare maat, vorm, kleur en prijsklasse. Toen Rabbit vibrators voor het eerst op de markt kamen, was een van de dingen die veel mensen echt aantrekkelijk vonden dat ze er schattig en knuffelbaar uitzagen en in pastelkleuren kwamen. In die tijd waren de meeste andere seksspeeltjes weinig inspirerend en verrassend. Ze gaven de indruk dat een seksspeeltje een vervangende penis was. Wat vibrators betreft, Rabbits zijn meestal makkelijk te gebruiken. Ze hebben over het algemeen een goed bereik aan vibratie-instellingen en je kunt er relatief goedkoop een kopen. Als je net begint met dubbele stimulatie, is een Rabbit vibrator de klassieke keuze. Als je merkt dat penetratie niet je ding is, kun je de vibrator zelfs omdraaien en de konijnenoren gebruiken als clitorisstimulator.

Konijnenoren stimuleren beide kanten van de clitoris

De konijnenoren zijn niet alleen schattig, ze zijn ontworpen om beide kanten van de clitoris te stimuleren. Dat is een belangrijk punt voor veel gebruikers. De clitoris zelf kan namelijk behoorlijk gevoelig zijn. Een indirecte trilling van beide kanten kan prettiger zijn dan directe stimulatie, en helpt de trillingen over de vulva te verspreiden. Veel vibrators doen dat niet. Voor degenen die meer directe clitorale druk willen, zijn er veel nieuwere Rabbit-stijl vibrators die dat ook bieden.

Opties, instellingen en varianten in overvloed

Rabbit vibrators zijn te verkrijgen in alle denkbare varianten, kleuren en functies. Dat betekent volop mogelijkheden om te voldoen aan je voorkeuren. Rabbits zijn meestal in drie hoofdvormen te verkrijgen: fallisch, G-spot en modern. De fallische vorm is de meer traditionele Rabbit waarmee de meeste mensen bekend zijn, terwijl de G-spot vorm meer een curve biedt voor een betere G-spot stimulatie. Modernere versies van de Rabbit zijn ergonomischer ontworpen en vervangen de traditionele konijnenoren door een enkele, spitse stimulator.

Vibrators zijn één van de bekendste sexspeeltjes die er zijn. Ze zijn erg populair. Je vindt in onze webshop een ruime collectie met vibrators, uiteraard ook de Rabbit. Laat je inspireren door de vele modellen. Met een vibrator heb je beslist meer plezier, voor jezelf of met je bedpartner!