Welkom in de wereld van BDSM

 

Aan de slag met tepelklemmen

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van BDSM, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Het toepassen van tepelklemmen is een geweldige manier om je sexleven meer pit te geven zonder je zorgen te hoeven maken over de studie dat voor sommige van de andere BDSM-activiteiten nodig is, bijvoorbeeld Bondage. Bovendien zijn tepelklemmen helemaal niet duur en bestaat er een grote verscheidenheid om uit te kiezen. Laten we eens bekijken wat de beste opties zijn als je net begint met BDSM en tepelklemmen.

De sensatie van tepelklemmen

Tepelklemmen zijn, zoals het woord al zegt, bedoeld om op je tepels te zetten. Dat kan voor de sier of als “straf” zijn, of gewoon omdat je het lekker vindt. Het belangrijkste dat tepelklemmen kunnen doen, is je een hele nieuwe wereld van sensaties geven. Aan verhoogde gevoeligheid tot aan welke pijnverhoging dan ook. Maar het is niet alleen een specifiek gevoel dat de klemmen opleveren. Het gaat er ook om wat je ermee kunt doen. Tepelklemmen kun je op verschillende manieren gebruiken, samen of alleen, in de slaapkamer of buitenshuis. Pas warmte of koude toe, maar ook kietelen, likken en bijten geeft een extra dimensie aan het pikante spel met tepelklemmen. Het belangrijkste is dat je het zelf leuk en lekker vindt.

Welke tepelklemmen zijn er?

Er zijn verschillende soorten tepelklemmen, zoals de standaard wasknijper klem, de pincetklem en de vlinderklem, ook wel de klaverklem genoemd. De standaard wasknijper klem lijkt sprekend op een wasknijper en is uitermate geschikt voor de beginner. Je kunt de klem eenvoudig op de tepel zetten en sommige kun je ook verstellen. De drukverdeling op de tepel is groot, zodat deze klemmen minder snel pijnlijk zijn. Dit is in het begin belangrijk om te wennen aan het gevoel.  Heb je meer ervaring en wil je wat extremer? Kies dan eerst voor de pincetklem en later voor de klaverklem. Vooral de klaverklem is echt voor de gevorderde BDSM speler. Deze klem sluit strakker om je tepel wanneer je eraan trekt. Bij de pincetklem zijn de uiteinden gebogen, zoals bij een gewone pincet. Dit zorgt voor extra druk op je tepels. Deze uiteinden zijn voorzien van een klein rubber randje om het beschadigen van je tepel te voorkomen. Zowel de pincetklem als de klaverklem zijn vaak verstelbaar, zodat je zelf kunt bepalen hoever je gaat.

Een paar tips voor het veilig gebruiken van tepelklemmen:

  • Was klemmen altijd voor en na elk gebruik en als je van gebruiker wisselt.
  • Gebruik klemmen niet langer dan 10 minuten als je net begint. Voor gevorderden raden wij aan om het spel te beperken tot 30 minuten om bloedcirculatieproblemen te voorkomen.
  • Klemmen moeten comfortabel zitten, niet strak. Met de nadruk op comfortabel.
  • Wees extra voorzichtig als je tepel piercings hebt.
  • Als je de intensiteit wilt verhogen, doe dat dan stapsgewijs.

Ervaar, speel en geniet

Kortom, tepelklemmen worden vooral gebruikt bij het BDSM spel. Maar ook als je niet van BDSM houdt, kun je uiteraard van deze klemmen genieten. Je tepels zitten vol zenuwen en zijn supergevoelig. Veel mensen spelen tijdens de sex met elkaars tepels, bijvoorbeeld door te likken, knijpen of zachtjes te bijten. Tepelklemmen zijn er in zoveel vormen en maten dat er voor iedereen wel iets bij zit! Neem eens kijkje op onze website.

Kijk zelf wat het beste bij jou en/of je partner past en geniet! We wensen je heel veel plezier!